torstai 27. helmikuuta 2014

Parin päivän heittelyt.

Ollaan tässä pari päivää käyty viskomassa poikien kanssa. Ei meinaa saada millään heittoa kulkemaan ja katoamisia tullut kiekkojen suhteen ihan liikaa. Oon hukannut 4 kiekkoa viikon sisään. Kaikki vielä ollut suht tärkeitä, mutta onneks Tommo pelasti mut isommilta ongelmilta. Ens kuussa joutuu tekee taas varuste hankintoja ns. turhaa rahan menoa, mutta minkäs sille voi. Harrastukset maksaa aina oli harrastus mikä tahansa.

Mutta on sitä tulostakin tullut jonkun verran. 2 tai 3 reikäpeliä on ollut tässä viikon sisään. Rikun taika on murtunut ja meitsi on napsinut voittoja isolla kädellä. Paitsi riku on tainnut olla mukana vain yhdessä. Tommin kanssa ollaan nyt aktiivisesti oltu heittämässä ja Tommi rupeaa pääsemään takaisin heitto kuntoon. Oma heitto nyt kulkee miten kulkee. Välillä onnistuu välillä ei. Mutta ei Tommi ole vielä onnistunut minua voittamaan.

Kimmoa ja Tarmoa ei ole radalla näkynyt. Mutta Tarmo oli ilmeisesti käynyt viikkokisoissa sunnuntaina. Muut olivat syystä tai toisesta estyneet.

Mutta huomenna olisi tarkoitus painua heti aamusta radalle. Tommi ja minä mennään heti aamusta ja Lahden Ile saadaan luultavasti mukaan heittämään. Muitakin tuttuja luultavasti saadaan paikan päälle, että huomisesta tulee hyvä heitto päivä ja paljon treeniä. Katsotaan jos saataisiin pitkästä aikaa kuvia ja tuoreita tunnelmia.

See you later alligator

Janne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti