keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Vissiin oon unohtanut jotain

Joo no vissiin vähän jäänyt tää blogin kirjoitus vähälle. Koulu, salitreeni ja heittely on vienyt melkein kaiken ajan niin oon unohtanut kokonaan kirjoittamisen.

Kyllä me heittämässä ollaan käyty. Tommi ja Riku ovat olleet hyvin aktiivisesti mukana radalla. Tarmokin kyllä on käynyt, mutta sen aika menee enimmäkseen töissä niin sitä ei nää ku viikonloppuisin. Kimmoa ei enää kiinnosta tai sit siihen on vaan iskenyt laiskuus. No kait sitäkin rupee keväällä näkemään.

Tommi on vähän ruosteessa vielä, mutta kyllä se sieltä vielä herää. Tarmo kehittyy pikku hiljaa, mutta kehitystä on tapahtunut. Rikun kehitys on ollut erinomaista. Oma heitto tuntuu vain menevän alaspäin, mutta kyllä täältä vielä noustaan. Ei pidä luovuttaa, koska kesään on vielä aikaa ja silloin ruetaan hakemaan tulosta ja silloin vasta näkee kehityksen.

Nyt vielä talviaikaan haetaan lisää puhtia salilta ja iltalenkeiltä. Ei salilla käyntiä lopeteta kesälläkään, mutta iltalenkit jää pois. Veikkaan että radalla vietetään mahdollisimman paljon aikaa silloin. Pitää vaan toivoa että paikat kestää kunnossa koko kesän.

Tommin kanssa oli tänään puhetta ja päätettiin, että osallistutaan tänä vuonna ämätööritourille. Lähdetään sieltä hakemaan kisa kokemusta ja katsotaan parin vuoden päästä sitten isompia kisoja.

Mutta yritän kirjoittaa useammin, kun kerran 2 viikossa. 

Seuraavaan kertaan Janne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti